Termékajánló – DXN Cordyceps

Kiszerelés

 • 60db 450mg-os kapszula
 • 30 gramm Cordyceps por

 

Leírás

A hagyományos keleti orvoslásban a hernyógombát (Cordyceps Sinensis) a tüdő orvosságának, az erőnlét fokozójának tartják.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően javíthatja a szív és érrendszer működését, növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását.

A Cordyceps gombát Kínában a női meddőség és a férfi teljesítőképesség kezelésére is sikerrel alkalmazzák.

A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban tartalmaz Cordyceps sinensis-t.

 

 

 

 

 

Hatóanyagai:

A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban tartalmaz Cordyceps sinensis-t, ennek köszönhetően olyan tápanyagokat és bioaktív vegyületeket, mint a cordycepicsav, a cordycepin, az aminosav, a glutaminsav és poliszacharidok. Mellékhatások nélküli természetes antibiotikum.

 

 

Miben segít?

Elősegíti a vese kiválasztó folyamatait, serkenti a máj működését és méregtelenítő funkcióját, csökkenti a fájdalomérzetet, fokozza a szervezet oxigén felhasználását, felerősíti a szervezet legyengült immunválaszait, kedvezően hat az immunrendszer aktivitására (pl. fokozza a természetes ölősejtek tevékenységét, növeli a makrofágok számát, fokozza a T-sejtek működését).

Csökkenti a kórosan magas vérzsírértékeket, főként a káros koleszterin- és a trigliceridszintet, és egyéb tulajdonságai miatt is kedvezően hat a szívre (pl. gátolja a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítja az ereket, gátolja a vérlemezkék összetapadását, segíti a vér átfolyását az erekben)

Kedvezően hat a szénhidrát lebontási folyamatokra, mérsékli a vércukorszintet; oldja a hörgők görcseit, segíti a letapadt kóros nyák kiürítését, könnyíti a légzést, hozzájárul a szervezet antioxidáns kapacitásához, gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését; oldja a stresszt és a szorongást.

 

 

Hatásos lehet még az alábbi esetekben:

 

 • Légzőszervek betegségei: hörghurut, tüdőgyulladás, asztma, tüdőtágulat, tuberkolózis
 • Húgyhólyaggyulladás, vesemedence-gyulladás, vesegyulladás, petefészek-, méhkürt-, méhszalag-, hüvelygyulladás
 • Erőtlenség, túlzott izzadás, derékfájás,
 • Májbetegségek, mint hepatitisz és cirrózis
 • Autoimmun megbetegedések
 • Megfázás, influenza
 • A szervezet méregtelenítése különböző helyzetekben, pl. akut, vagy krónikus mérgezés, masszív gyógyszerezés
 • Nagy fizikai megterhelés, nehéz sportok, edzés

 

Tudtad, hogy:

az 1993-as szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon (Stuttgart) a kínai futónők mindenki megdöbbenésére három számban (1500 m, 3000 m és 10.000 m síkfutás) is arany érmet szereztek? A felkészülésük alatt az olimpiai csapat orvosának tanácsára az atléták rendszeresen Cordyceps-et fogyasztottak. Rá egy hónapra a Kínai Nemzeti Játékokon a csapat egyik tagja, Wang Junxia a VB- arany mellé újabb elismerést szerzett hazájának és a Cordyceps-nek, többek között megdöntötte 10.000 m-es síkfutás női világcsúcsát is.

Magyarországon Dr Herr Gyula kardiológus készített egy átfogó tanulmányt Nagyatádon,  NB I-es női kézilabdázók közreműködésével. A tanulmány igazolta, hogy a Cordycepset és Spirulinát fogyasztó sportolók teljesítménye hatékonyan és biztonságosan haladta meg az ezeket a készítményeket nem fogyasztó csapattársaikét.

 

 

Fogyasztása

Javasolt adagolása 1-3 kapszula naponta

 

 

Ellenjavallat

A nem vadon nőtt Cordyceps gomba készítmények esetében magas adagok alkalmazásakor sem tapasztaltak kedvezőtlen mellékhatásokat.

 

A ma ismert egyetlen ellenjavallat vérhígító tulajdonságából adódik, ezért vérhígító gyógyszerekkel együtt nem javasolt a fogyasztása.

 

 

Törzsvásárlói ára

 • 60db 450mg-os kapszula: 17.115 Ft 
 • 30 gramm Cordyceps por: 12.260 Ft 

Fogyasztói ára

 • 30db 450mg-os kapszula: 21.905 Ft 
 • 30 gramm Cordyceps por: 15.695 Ft