A DXN üzletben a gyors elindulás és már az első hetekben is elérhető magas jövedelem új eszköze a Dinamikus Start Program (DSP).

Különböző értékű, előre összeállított DXN DSP termékcsomagok értékesítése esetén az induló hálózatépítő extra magas jutalékra tehet szert. A jutalékot a cég heti elszámolással fizeti ki.

A DSP csomagokat minden új belépő értékesítheti, még akkor is, ha ő maga nem DSP csomaggal lépett be.

Miért fontos ez? Mert az emberek többsége nem azzal a szándékkal csatlakozik egy MLM hálózathoz, hogy pénzt költsön, hanem azért mert pénzt akar keresni.

A DXN megteremtette a lehetőségét annak, hogy akár már az első hónapban is komoly bevételed legyen. Így akár munka mellett, akár főállásban építed a hálózatodat, pontosan kiszámítható jövedelemmel kalkulálhatsz.

DXN DSP

De miért vásárolna egyáltalán bárki termékcsomagokat?

Logikus kérdés, de van rá logikus magyarázat is. Azért, mert minden DSP csomag vásárló később visszakapja a termékcsomag teljes árát. Sőt annál többet, így tulajdonképpen a csomag nem kerül egy fillérjébe sem.

A cég DSP A csomag esetében a csomag árának 150%-át, a DSP B csomag esetében a csomag árának 130%-át, a DSP C csomag esetében pedig a csomag értékének a 110%-át juttatja vissza a vásárlóknak.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a csomag vásárlója a jövőbeni vásárlásai alkalmával felhasználhatja a csomag értékének extra százalékokkal emelt összegét kedvezményként.

Összegezve tehát: Az újonnan induló hálózatépítőnek már az első hónapban komoly jövedelme származhat a DSP csomagok értékesítéséből. A vásárló pedig a megvásárolt csomag áránál is nagyobb értékű – később levásárolható – kedvezményt kap, így mindkét fél számára nagyon előnyös üzlet köttetik.

Az alábbi videóban Kócsó László, a program értelmi szerzője ismerteti a DXN DSP (DXN Dinamikus Start Program) előnyeit:

 

DXN tagregisztrációhoz és vásárláshoz KATTINTS IDE, további információért vagy segítségért pedig keress minket bátran itt: KAPCSOLAT

 

DXN DSP