DXN eWORLD – PIN kód igénylése bónusz levásárláshoz

1. Kattints ide az eWORLD bejelentkezéshez: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=site%2Flogin&ajax=0

 

2. Jobb oldalt felül válaszd ki a Magyar nyelvet a menüből.

 

3. Írd be a Tagsági Kódodat, a Jelszavadat és a 4 jegyű kék színű biztonsági kódot, majd kattints a BEJELENTKEZÉS gombra.

 

4. Kattints a PIN KÓD IGÉNYLÉS menüpontra.

 

5. Kattints a D-TAC SZÁM IGÉNYLÉSE szövegre.

 

6. Ha a képen látható hibaüzenetet kapod, akkor sajnos nincs elmentett telefonszámod a rendszerben. Kattints a BEZÁRÁS gombra, majd a SZEMÉLYES INFORMÁCIÓIM menüpontra, ahol ellenőrizheted, hogy valóban hiányzik-e a telefonszám a profilodból. Ezt pótolni kell, mert telefonszám nélkül nem tudsz PIN kódot igényelni. Küldened kell egy emailt az isc@dxn.hu címre, amiben megírod a telefonszámodat és kéred, hogy adják hozzá az eWORLD profilodhoz. Ez általában egy napon belül meg is történik. Ekkor tudsz újra PIN kódot igényelni.

 

7. Ha van telefonszám a profilodban, akkor ez az üzenet jelenik meg a képernyődön. Arról tájékoztat, hogy a D-TAC szám sikeresen megérkezett a telefonodra. 20 percen belül fel kell használnod. (Ha nem sikerül, 20 perc után kérhetsz újat) Kattints a BEZÁRÁS gombra és nézd meg a telefonodon az üzeneteket.

 

8. A telefonodon az alábbi üzenetnek kell megjelenni, az elején a 6 jegyű D-TAC számmal.

 

 

9. Írd be ezt a számot a D-TAC mezőbe és kattints a BEKÜLDÉS gombra.

 

10. Találj ki egy 6 számjegyből álló PIN kódot, és írd be a PIN kód mezőbe. Utána írd be ugyanezt az alsó ellenőrző mezőbe is. Jegyezd meg jól, vagy írd fel magadnak a kódodat, mert enélkül nem fogsz tudni bónuszt levásárolni! Kattints a BEKÜLDÉS gombra.

 

11. Kész a PIN kódod. Mostantól lehetőséged van az online rendeléseknél a bónuszaid levásárlására.

 

NAGYON FONTOS:  Ha bármelyik lépésnél hibaüzenetet dob a rendszer, akkor készíts róla egy képernyőfotót és küldd el nekünk emailben, hogy segíthessünk.