DXN eWORLD – Termékrendelés bónusz levásárlással

1. Kattints ide az eWORLD bejelentkezéshez: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=site%2Flogin&ajax=0

 

2. Jobb oldalt felül válaszd ki a Magyar nyelvet a menüből.

 

3. Írd be a Tagsági Kódodat, a Jelszavadat és a 4 jegyű kék színű biztonsági kódot, majd kattints a BEJELENTKEZÉS gombra.

 

4. Kattints a WEBÁRUHÁZ gombra.

 

5. Válassz termékkategóriát a bal oldali menüből, vagy középen a képek közül.

 

6. Válassz terméket, írd be a mennyiséget és kattints a kék bevásárlókocsi ikonra.

 

7. Ha más terméket is szeretnél vásárolni, akkor kattints a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombra és ismételd meg az 5.-6. lépéseket. Ha tovább szeretnél lépni a fizetéshez, akkor válaszd a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gombot.

 

8. A megjelenő képernyőn látod a kosárban lévő termékeket. Ha valamelyiket mégsem akarod megvásárolni, akkor kattints a piros ELTÁVOLÍT gombra. Ha itt jut eszedbe, hogy még valamire szükséged van, válaszd a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombot. Ha minden rendben van így, akkor kattints a FIZETÉS gombra.

 

9. Válaszd ki, hogy hogyan szeretnél hozzájutni a termékekhez. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS – GLS CSOMAGPONT. Házhozszállítás esetén töltsd ki a táblázatot a szállítási címmel. Ha a csomagpotot jelölöd be, válaszd ki a várost és a csomagpont címét.

 

10. Kattints a FOLYTATÁS gombra.

 

11. Válaszd az E-POINT fizetési opciót.

 

12. Pipáld ki, hogy elolvastad és megértetted a Felhasználási Feltételeket. (Persze csak ha elolvastad és megértetted) 🙂 Ezután pedig kattints a RENDELÉS gombra.

 

13. Ezen a képernyőn a Teljes fizetendő összeg-nél látod, hogy mennyi bónuszt tudsz felhasználni a vásárláshoz. Ez maximum a vásárlási érték 80%-a lehet.

 

14. Írd be a PIN kódodat és kattints a TOVÁBB gombra.

(FONTOS : a D-TAC mezőt hagyd üresen, ezt csak abban az esetben kell használnod, ha korábban nem igényeltél PIN kódot. Ilyen esetben a D-TAC SZÁM IGÉNYLÉSE szövegre kell kattintani, és a telefonodra üzenetben érkező 6 jegyű számkódot kell bemásolni a D-TAC mezőbe)

 

15. Rendszerinformáció a sikeres tranzakcióról. A felhasznált bónusz összeg alatt láthatod a megmaradt egyenlegedet is. Kattints a KÉSZ gombra.

 

16. Most ki kell választanod, hogy a fennmaradó összeget bankkártyával vagy készpénzzel akarod-e kifizetni.

(Az oldal alján a kék színű gomb a bónusz felhasználás visszavonására szolgál. Ha megnyomod, akkor törlődik a tranzakció és a bónusz egyenleged visszaáll az eredeti állapotra. CSAK AKKOR NYOMD MEG, HA MÉGSEM AKARSZ BÓNUSZT FELHASZNÁLNI A VÁSÁRLÁSHOZ)

 

17. Amikor kijelölsz egy fizetési módot, alul megjelenik a zöld színű RENDELÉS gomb.

 

18. Itt újra ki kell pipálnod hogy elolvastad és megértetted a Felhasználási Feltételeket. (Persze csak ha elolvastad és megértetted) 🙂 Ezután kattints a RENDELÉS gombra.

 

19. Bankkártyás fizetésnél a rendszer átirányít az OTP bankkártyás fizetési felületére.

 

20. Írd be a bankkártya adataidat, majd görgess le az oldal aljára.

 

21. Kattints a TOVÁBB gombra.

 

22. Ellenőrizd a bevitt adatok helyességét és ha minden rendben van, kattints a JÓVÁHAGYÁS gombra.

 

23. A tranzakció sikerességét igazoló ablakban kattints a hosszú kék gombra a befejezéshez.

 

24. KÖSZÖNJÜK A MEGRENDELÉST – A következő képernyőkép a sikeres megrendelés visszaigazolása, annak minden részletével együtt. A visszaigazolás tartalmazza, hogy mennyi bónuszt használtál fel és mennyit fizettél azon kívül. Ha ezt a képernyőt látod, akkor végeztél. A visszaigazolást kinyomtathatod, vagy elkezdhetsz egy másik megrendelést.

 

NAGYON FONTOS:  Ha bármelyik lépésnél hibaüzenetet dob a rendszer, akkor készíts róla egy képernyőfotót és küldd el nekünk emailben, hogy segíthessünk.