DXN eWORLD – Termékrendelés készpénzes fizetéssel

1. Kattints ide az eWORLD bejelentkezéshez: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=site%2Flogin&ajax=0

 

2. Jobb oldalt felül válaszd ki a Magyar nyelvet a menüből.

 

3. Írd be a Tagsági Kódodat, a Jelszavadat és a 4 jegyű kék színű biztonsági kódot, majd kattints a BEJELENTKEZÉS gombra.

 

4. Kattints a WEBÁRUHÁZ gombra.

 

5. Válassz termékkategóriát a bal oldali menüből, vagy középen a képek közül.

 

6. Válassz terméket és ha egynél többet vásárolsz, írd be a darabszámot.

 

7. Kattints a kék bevásárlókocsi ikonra.

 

8. Ha más terméket is szeretnél vásárolni, akkor kattints a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombra és ismételd meg az 5.-6.-7. lépéseket. Ha tovább szeretnél lépni a fizetéshez, akkor válaszd a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gombot.

 

9. A megjelenő képernyőn látod a kosárban lévő termékeket. Ha valamelyiket mégsem akarod megvásárolni, akkor kattints a piros ELTÁVOLÍT gombra. Ha itt jut eszedbe, hogy még valamire szükséged van, válaszd a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombot. Ha minden rendben van így, akkor kattints a FIZETÉS gombra.

 

10. Válaszd ki, hogy hogyan szeretnél hozzájutni a termékekhez. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL – GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS – GLS CSOMAGPONT. Házhozszállítás esetén töltsd ki a táblázatot a szállítási címmel. Ha a csomagpotot jelölöd be, válaszd ki a várost és a csomagpont címét.

 

11. Kattints a FOLYTATÁS gombra.

 

12. Válaszd a KÉSZPÉNZES FIZETÉS opciót.

 

13. Pipáld ki, hogy elolvastad és megértetted a Felhasználási Feltételeket. (Persze csak ha elolvastad és megértetted) 🙂 Ezután pedig kattints a RENDELÉS gombra.

 

14. KÖSZÖNJÜK A MEGRENDELÉST – A következő képernyőkép a sikeres megrendelés visszaigazolása, annak minden részletével együtt. Ha ezt a képernyőt látod, akkor végeztél. A visszaigazolást kinyomtathatod, vagy elkezdhetsz egy másik megrendelést.

 

NAGYON FONTOS:  Ha bármelyik lépésnél hibaüzenetet dob a rendszer, akkor készíts róla egy képernyőfotót és küldd el nekünk emailben, hogy segíthessünk.