Hogyan készül a DXN GANODERMAGOMBA?

Dato Dr. Lim Siow Jin kutatóorvos, a DXN alapító elnöke ebben a videóban mindent elmesél a cég Malajziai ültetvényein termesztett ganodermáról.

Tények és érdekességek a gyógygombáról, a kutatások és a termesztés különféle szempontjairól és a legjobb minőség érdekében kifejlesztett előállítási technológiáról.

Az előadás 2014-ben a Bulgáriai Pravetz-ben rendezett II. DXN Nemzetközi Vezetői Találkozón hangzott el, és óriási sikert aratott.

Sok érdekes előadást hallottunk már a témában, de ez a prezentáció talán az eddigi legjobb, legértékesebb előadás volt az Elnök Úrtól.

A DXN ganoderma tartalmú termékei (kávék, teák, 100%-os ganoderma hatóanyagot tartalmazó kapszulák, ganodermás szappan, fogkrém, sampon stb.) megvásárolhatók itt: WEBÁRUHÁZ

További információkért keress minket a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségeinken. Akár gyógygomba fogyasztóként, akár forgalmazóként, vagy hálózatépítőként keltette fel az érdeklődésedet a DXN GANODERMA, vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenben a segítségedre leszünk.

 

DXN GANODERMAGOMBA