DXN LIFE MAGAZIN – EURÓPAI KIADÁS – 5. szám – 2016 Január. Interjú Bussy Sándor és Szövetes Éva DXN Executive Triple Diamond házaspárral. Hogyan változtatta meg az életünket a Ganodermás kávé és a DXN üzlet? Hogyan váltotta fel a kis órásüzletet egy nemzetközi kávéfogyasztó hálózat?

Az interjú elolvasásához kattints a képre!

dxn life

Gyere és tarts velünk te is! A mi eredményeink nem különlegesek, mi sem vagyunk különleges képességekkel megáldva, egy kis szorgalommal és kitartással bárki képes ugyanerre.

Ha neked is eleged van már a kilátástalanságból és van heti néhány órád arra, hogy elkezdj változtatni az életeden, vedd fel velünk a kapcsolatot! Csatlakozz hozzánk ITT és dolgozzunk együtt a Te sikereidért. Keress minket és tervezzük meg együtt a közös munkát, ami elindítja a változást – ami lehet, hogy nem lesz gyors, de ha jól csináljuk – annál tartósabb lesz.

Mi eljutottunk az üzletünk olyan szintjére, amikor már csak a munkatársaink sikere tehet minket még eredményesebbé, (nem csak) ezért nagyon komolyan vesszük a közös munkát és készen állunk rá, hogy rengeteg energiát tegyünk az együttműködésünkbe.

És még valami, ami nagyon fontos: Számodra nincs kockázat. Nem kell pénzt befektetned, vagy olyasmit csinálnod, amivel magadra haragítod az ismerőseidet, szóval nem veszíthetsz semmit. Az idő meg amúgy is eltelik. 🙂

 

DXN LIFE MAGAZIN