A DXN siker titka

Az elmúlt 4 évben több ezren csatlakoztak a DXN-hez és sokan lettek sikeresek közülük. Sokan keresnek havonta annyit, vagy többet, mint a munkahelyükön, vagy a  vállalkozásukban. Sőt olyanok is akadnak szép számmal, akik feladva a régi foglalkozásukat, ma már a DXN jövedelmükből élnek.

Érdekes tény, hogy a sikeres DXN hálózatépítők jellemzően nem az MLM szakmából érkeztek, nem más MLM cégek süllyedő hajóiról ?menekültek? ide, hanem hétköznapi foglaklozásokat űző, alkalmazotti, vagy vállalkozói területről jöttek.

Ékes bizonyítéka ez annak, hogy tényleg bárki sikeres lehet a DXN-ben, függetlenül attól, hogy eddig hogyan élt, mit tanult, hol dolgozott, mivel foglalkozott.

A teljesség igénye nélkül azok a foglalkozások, amelyek a sikeres DXN vezetők eredeti foglakozásai voltak 4-5 évvel ezelőtt:

Autóbuszvezető
Marketigszakember
Kereskedő
Hivatásos katona
Órás
Pedagógus
Vendéglátós
Ápolónő
Cégvezető
Televíziós újságíró
Postás

Amint a felsorolásból is kitűnik, látszólag nincs közös nevezője ezeknek a foglalkozásoknak. Vagy mégis? Az egyetlen közös nevező megtalálásához érdemes egy kicsit megkapargatni a felszínt.

A DXN sikeres vezetőinek egyetlen közös nevezője az EMBER, AKI VÁLTOZÁST AKAR.Az olyan ember, akinek van rá oka, hogy változtasson az életén és ezért hajlandó tenni is.

Ők mind olyan emberek, akiknek volt (van) egy erős MIÉRT-jük és hosszútávra terveznek.

Te is ilyen vagy? Csatlakozz hozzánk, szeretettel várunk. IDE KATTINTVA kitöltheted a tagsági regisztrációs lapot, utána pedig együtt megtervezzük a Te sikeredet is.

 

DXN SIKER