DXN USA

Hogyan szponzorálj új tagokat Amerikában? 

Ehhez két egyszerű lépést kell megtenned:

 

1. lépés: Tagsági kódod aktiválása a DXN USA rendszerében:

Kattints ide: https://www.dxnusa.com

 

A weboldalon a Log In menüben kattints a Foreign Member Activation menüpontra és töltsd ki az adatlapot az alábbi útmutatás szerint:

DXN USA

Ha ezzel megvagy, kattints a Send Message gombra. Ha mindent jól csináltál azalábbi üzenet fog megjeleni: Thank you! We will contact you soon. (Köszönjük, hamarosan értesítünk)

 

Ezután 1-2 napon belül kapsz egy emailt a sales@dxnusa.com emailcímről, amelyben értesítenek, hogy az aktiválás megtörtént, és kapsz egy  jelszót, amellyel be tudsz lépni a DXN USA online rendszerébe.

 

Az emailben megtalálod még a DXN USA elérhetőségeit is. Ha akarsz lépj be és nézz körül, ha nem akarsz, nem muszáj. Tagok beléptetéséhez nincs rá szükség, hogy belépj, a tagsági kódod aktiválása megtörtént.

 

2. lépés: Az online regisztrációs oldal létrehozása

A szponzoráláshoz szükséged van egy online felületre, amelyen csatlakozni tudnak hozzád az USA-ban.

Ehhez a következőt kell tenned: Másold ki az alábbi kódot, és cseréld ki a kód végén található 9db nullát a saját DXN tagsági kódodra:

https://www.dxnusa.com/cgi-bin/AutoTrack/reg_sponsor.pl?vid=-99.ThisIsAGuest&personalid=000000000

Ezzel máris létrehoztad a linket, amelyre kattintva bárki eljut a személyes, Amerikai online regisztrációs oldaladra.

Mielőtt bárkinek elküldenéd a linket, próbáld ki, hogy jól működik-e:

Másold és illeszd be a kódsort a böngésződ címsorába. (Ne a Google keresőmezőbe, hanem a címsorba, ahogy a lenti képen látod)

dxn_usa_google

Ha beillesztetted, nyomj egy ENTERT  billenytyűzeteden és betöltődik a regisztrációs felület, amely már tartalmazza a DXN tagsági kódodat, és amelyen bárki, akár ismeretlenül is tud hozzád csatlakozni.

Ennek az oldalnak a linkjét kell elküldened annak, aki az USA-ban csatlakozni szeretne hozzád, és ugyanezt a kódsort tudod beilleszteni pl. a hirdetéseidbe is.

Sok sikert!

 

 

 

 

DXN USA