Van egy régi mondás: A  nagy üzletek mindig egy jó kávé mellett köttetnek. Ez manapság a DXN világában már úgy hangzik, hogy: Az igazán NAGY üzletek egy jó DXN KÁVÉVAL köttetnek.

Az MLM világában a kávé az egyetlen termék, amit minden hálózatépítő használ a munkája során, függetlenül attól, hogy melyik hálózatban van.

Üzleti tárgyalásokon, kávéházi megbeszéléseken, előadások, képzések szünetétől kezdve a baráti beszélgetésekig szinte mindenhol jelen van. Ha egy üzlet nem is jön létre, a megbeszélésen a kávé biztosan elfogy.

A legjobb MLM termék, a legnagyobb lehetőség ott van mindenkinek az orra előtt. Szó szerint, akár naponta több alkalommal is. Egy termék, melyet a felnőtt lakosság 83%-a napi szinten fogyaszt. Amire soha senkit nem kell rábeszélni. Gondoltál már rá, hogy neked mennyi kávéfogyasztó ismerősöd van? És hogy közülük hányan fogadnának el  örömmel egy  kávémeghívást?

Ismersz-e olyan terméket, amivel könnyebb hálózatot építeni, mint egy olyannal, amit az ismerőseid, barátaid, munkatársaid, partnereid  már eleve fogyasztanak?

Ismersz-e még egy olyan üzleti lehetőséget, amit bármikor, bárkinek 30 másodpercben be lehet mutatni? Valahogy így:

 

A DXN üzlet 2009-es Európai indulása óta több, mint 50 ezren csatlakoztak hozzánk. Magyarország mellett többezres tagság van Szlovákiában, Csehországban, Görögországban, Spanyolországban, Törökországban, Lengyelországban és Olaszországban is.

Több Európai ország még vár arra a vezetőre, aki elkezdi a hálózat felépítését és a DXN üzlet elindítását.
Ha érzel magadban késztetést arra, hogy a partnerünk legyél az Európai üzletépítésban, keress minket a KAPCSOLAT oldalon található elérhatőségeink bármelyikén. Mi biztosítunk a számodra minden online és offline eszközt és támogatást egy sikeres DXN hálózat elindításához.

 

DXN ÜZLETI LEHETŐSÉG