MLM sztorik – A festőművész

Egy kellemes koraőszi napon Évi bemutatta nekem Ferit a festőművészt, aki kíváncsi volt az üzletünkre.

Az irodámban ültünk le kávézni és talán 10 perc sem telt el, mikor Feri izgatottan leállította a beszélgetést.  Váratlanul és hirtelen szegezte nekünk a kérdést:

– Hol kell aláírni?
Majd így folytatta:
– Én ezt meg szeretném csinálni! Nem… én ezt MEG FOGOM CSINÁLNI !!!

Később elmesélte, hogy van egy álma. Szeretne egyszer eljutni oda, hogy ne festenie kelljen, hanem csak festegetnie. Hogy ne a megélhetésért kelljen aprópénzre váltania a tehetségét. Hogy amikor leül a vászon elé, ne az legyen az elsődleges szempont, hogy a festmény gyorsan eladható legyen.

mlm sztorik 1

 

Nem foglalkozott korábban hálózatépítéssel, most sem igazán tudta, hogy hogy kezdjen neki, de a mi lelkesedésünk gyorsan átragadt rá.

Akkor még nekem is megvolt a vállalkozásom, minden este 19 órakor zártam az órásüzletet.

 

A művész úr szorgalmas volt és gondoskodott róla, hogy itt még ne érjen véget a nap, és rendszeresen valamelyik ismerősének a lakásában kötöttünk ki este fél 8 – 8 körül.
Égett benne a tűz, és a műtermi magányából kiszabadulva mindenkit megszólított akit csak tudott.

Az édesanyját egy idősotthonban gondozó ápolónőtől a villanyóra leolvasón keresztül az ügyvédként dolgozó volt osztálytársig mindenki Feri kávéját itta és szépen épült a hálózata.

Egymásba ért a sok beszélgetés és kávékóstoló. A nagy számok törvénye működni kezdett, sorra bukkantak fel olyan érdeklődők is, akik a kávén túl az üzletet is meglátták a történetben.

Feri, a kortárs festőművész ma egy olyan DXN Gyémánt, akinek a csapatában kiváló hálózatépítők dolgoznak és egy óriási nemzetközi hálózat alapjait építik.

A közel 800 fős hálózatában van már három DXN Gyémánt vezető is, és olyan lendületet vett a csapata, hogy mire ezeket a sorokat leírom, már lehet, hogy nem is ezek a számok igazak.

 

 

Az MLM sztorik sorozat hamarosan folytatódik. Hétről-hétre új, érdekes, tanulságos vagy egyszerűen csak szórakoztató esetek leírásával szeretnénk bepillantást engedni a hétköznapi munkánkba. Addig is igyál egy jó kávét. 

 

MLM SZTORIK